Allergie informatie: Gerookte kipcocktail met yoghurt-kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gerookte kipfilet
- 150 gram druiven
- 25 gram walnoten
- 4 blaadjes sla
- 4 toefjes peterselie
- voor de saus:
- 1 deciliter yoghurt
- 1-2 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel mosterd
- 1/2 tot 1 theelepel kerriepoeder
- zout
- (versgemalen) peper
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Gerookte kipcocktail met yoghurt-kerriesaus
- Allergieen informatie