Allergie informatie: Makreelsalade met sjalotjes en limoensap
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram gerookte makreelfilet
- 50 gram boter
- 3 sjalotjes
- 200 gram witte rijst
- 1 theelepel kerriepoeder
- 500 gram bouillon van 1 tablet
- 2 eetlepels limoensap
- zout
- 4 eieren
- 2 eetlepels peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Makreelsalade met sjalotjes en limoensap
- Allergieen informatie