Allergie informatie: Romige zalmcarpaccio met tomaten-dille
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 trostomaten
- 300 gram zalmcarpaccio
- zout
- 3 eetlepels zure room
- 3 eetlepels witte wijnazijn
- 1 deciliter olijfolie
- 1 eetlepel dille
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Romige zalmcarpaccio met tomaten-dille
- Allergieen informatie