Allergie informatie: Wildpaté even anders
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram eendenpaté
- 200 gram wildpaté
- 1 eetlepel rode port
- 1 eetlepel room
- 1 eetlepel bieslook
- 1 tortilla
- 30 gram veldsla
- basilicumolie
- groene olijven
- cherrytomaatjes
Meer Recepten
- Paling anders
Met paling, uitjes en wit kadetje uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - avdwijngaard - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Paté met pruimencompote en Bockbier
Met bockbier, wildpate en pruimen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Voorgerechten - toineke - Rösti schotel
Met shoarmavlees, rosti en paprika uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Ovenschotels - sheanko - Grote garnalen met knoflook
Met grote garnalen, knoflook en sherry uit Spanje
3 porties - 1 uur en 10 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Wildpaté even anders
- Allergieen informatie