Allergie informatie: Wildpaté met cranberrysaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram hazenbout
- 2 worteltjes
- 40 gram knolselderij
- 0,5 prei
- zout
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 jeneverbessen
- 1 theelepel tijm
- 3 deciliter water
- 4 blaadjes witte gelatine
- 125 gram champignons
- 2 eetlepels rode port
- 2 eetlepels rode wijnazijn
- 1 eetlepel madeira
- 1 eetlepel cranberrycompote uit een potje
- 4 theelepels Franse mosterd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Wildpaté met cranberrysaus
- Allergieen informatie