Allergie informatie: Zalm bieslookrol
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram zachte roomkaas
- 400 gram rode zalm uit blik (uitgelekt, vel en graten verwijderd)
- 2 eetlepels zure room
- 1 eetlepel citroensap
- 3 gesnipperde lente uitjes
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 40 gram pecannoten (fijngehakt)
- 80 gram verse bieslook (fijngehakt)
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Koud
- Zalm bieslookrol
- Allergieen informatie