Allergie informatie: Krabcocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- 90 gram krab (uit blik)
- 50 gram gepelde, Hollandse garnalen
- 1 ei
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 sjalotje
- 1 dessertlepel tomatenketchup
- 0,25 borrelglaasje droge sherry of whisky
- mespuntje cayennepeper
- Voor de garnering:
- 2 kerstomaatjes
- enkele blaadjes sla naar keuze.
Meer Recepten
- Garnalen-krabcocktail
Met garnalen, krab en whiskeysaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - lekker_koken - Krabcocktail
Met surimisticks, meloen en mayonaise uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Koud - lucyvader - Krabcocktail
Met krab, grapefruit en tomatenpuree uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Voorgerechten - Taibahr - Krabcocktail
Met krab, grapefruit, sherry uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Koud - robancona
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Krabcocktail
- Allergieen informatie