Allergie informatie: Limburgse grotchampignons met knoflook
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kleine grote of gewone champignons
- 40 gram boter
- 3 kleine sjalotten
- 50 cc medium sherry
- 2 deciliter room
- 1 deciliter room opgeklopt tot yoghurt dikte
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel gehakte verse dragon
- 1 theelepel verse basilicum
- 1 mespuntje tijm
- vers gemalen peper
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Limburgse grotchampignons met knoflook
- Allergieen informatie