Allergie informatie: Parmaham met meloen en asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 225 gram groene asperges
- 1 kleine of een 0,5 middelgrote Cantaloupe meloen
- 50 gram parmaham, in dunne plakjes
- 150 gram gemengde salade, bijv. met rucola
- 100 gram verse frambozen
- 1 eetlepel vers geschaafde Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 2 eetlepels frambozenazijn
- 2 eetlepels sinaasappelsap
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Parmaham met meloen en asperges
- Allergieen informatie