Allergie informatie: Pittige ravioli met gele paprikamayonaise
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de mayonaise van gepofte gele paprika:
- 1 gele paprika
- 2 eidooiers
- 0,5 eetlepel Dijon mosterd
- 1 citroen
- 300 milliliter druivenpitolie
- 50 milliliter groentebouillon
- 2 eetlepel gembersiroop
- Voor de peterselie-basilicumolie:
- 0,5 bosje bladpeterselie
- 1 bosje basilicum
- 200 milliliter olijfolie extra vierge
- Voor de ravioli:
- 1 rettich
- 250 gram Hollandse garnalen
- 75 gram rucola
- 1 mango
- Materiaal:
- scherpe rauwkostschaaf of mandoline
- blender
- aluminiumfolie
- plasticfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Pittige ravioli met gele paprikamayonaise
- Allergieen informatie