Allergie informatie: Rucolasalade met paddestoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 400-500 gram gemengde paddestoelen (bijvoorbeeld oesterzwammen, champignons, cantharellen)
- 2 teentjes knoflook
- 2 kleine wortels
- 1 little gem
- 50-60 gram rucola
- 125 gram ciabatta
- 3 eetlepels olijfolie traditioneel
- 2-3 eetlepels olijfolie extra vergine
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 4-5 eetlepels witte wijnazijn
- zout
- peper
- suiker
- 1 theelepel mosterd
- 30 gram parmezaan
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Rucolasalade met paddestoelen
- Allergieen informatie