Allergie informatie: Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
Terug naar het receptIngrediënten
- sap van een halve bloedappelsien
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel koolzaadolie
- 1 venkelknol
- 2 sinaasappelen, geschild tot op het vruchtvlees
- 1 rode ui, in ringen gesneden
- 1 granaatappel
- 100 gram gerijpte schapenkaas in sneetjes, (Los Cameros kan vervangen worden door Feta)
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk