Allergie informatie: Forelsalade met lente-uitjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pakje gerookte forelfilets (ca. 200 gram)
- 2 á 3 lente-uitjes in ringetjes
- 1 halve, kleine ui, fijn gesnipperd
- 1 middelgrote augurk, fijn gesnipperd
- mayonaise
- peper
- zout naar smaak
- eventueel bieslook, fijngesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Forelsalade met lente-uitjes
- Allergieen informatie