Allergie informatie: Garnalencocktail met ijsbergsla
Terug naar het receptIngrediënten
- ketchup (hoeveelheid naar eigen smaak)
- mayonaise (hoeveelheid naar eigen smaak)
- 3 scheutjes citroensap
- 1 eetlepel worcestersaus
- snufje peper
- 200 gram Hollandse garnalen
- 4 eetlepels peterselie
- 4 blaadjes ijsbergsla
- 4 eetlepels paprikapoeder
- 4 schijfjes citroen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Garnalencocktail met ijsbergsla
- Allergieen informatie