Allergie informatie: Gebeitste ree met appelsalade en eendenlever
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram reefilet
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels olijfolie
- zout en peper
- 2 rauwe bietjes
- 4 eetlepels kruidendressing
- 2 appels
- 4 theelepels mayonaise
- Mespuntje gehakte rozemarijn
- olie
- 4 plakjes eendenlever (koud) van 1 centimeter dikte
- bloem
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Gebeitste ree met appelsalade en eendenlever
- Allergieen informatie