Allergie informatie: Gevulde paddestoelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 grote paddestoelen
- 2 eetlepels citroensap
- 100 gram zachte geitenkaas
- 0,5 eetlepel gehakte tijm of rozemarijn (vers)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- zout en versgemalen peper
- 0,5 eetlepel versgehakte provenciaalse kruiden of 0,5 theelepel gedroogde
- 75 gram rucola of veldsla
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Gevulde paddestoelen
- Allergieen informatie