Allergie informatie: Groene salade met avocado en geroosterde kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 sinaasappel, sap en geraspte schil
- 1 eetlepel chilipoeder
- mespunt gemalen komijn (djinten)
- 2 theelepels oregano
- 3 eetlepels olijfolie
- zout
- versgemalen peper
- 400 gram kipfilet, in repen van ca. 3 centimeter breed
- 2 eetlepels bloem
- voor de salade:
- 1 avocado
- 0,5 theelepel mosterd
- 3 eetlepels (noten)olie
- 75 gram veldsla
- 75 gram rucola of waterkers
- 2 eetlepels pijnboompitten
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Groene salade met avocado en geroosterde kip
- Allergieen informatie