Allergie informatie: Haringfilet met lychees en perziken
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram rozijnen
- 20 centiliter jenever
- 4 perziken, ontveld, in stukjes
- 4 lychees uit blik, in blokjes
- 4 eetlepels yoghurt
- 0,5 eetlepel citroensap
- 3 eetlepels room
- 8 haringfilet
- 1 theelepel komijn
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 krop sla
- cayennepeper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Haringfilet met lychees en perziken
- Allergieen informatie