Allergie informatie: Hollandse salade met varkensreepjes, champignons en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram varkensreepjes
- 2 rode uien
- 250 gram champignons
- gemengde sla
- 2 eetlepels peterselie
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel tijm
- 2 eetlepel mosterd
- 2 tomaten
- 1 eetlepel bieslook
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor