Allergie informatie: Hollandse sla met sperziebonen en cervelaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels vleesbouillon (afgekoeld)
- 1 eetlepel mosterd
- 6 eetlepels mayonaise
- 1 krop sla
- 1 gesnipperd uitje
- 1 gesnipperde augurk
- 4 tomaten, ontveld en in partjes
- 4 hardgekookte eieren, in vieren
- 200 gram gekookte sperziebonen, afgekoeld
- 150 gram cervelaa,t in reepjes
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Hollandse sla met sperziebonen en cervelaat
- Allergieen informatie