Allergie informatie: Kip kerrie met meloen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel room of yoghurt
- 1 eetlepel gembersiroop
- 2 eetlepel mayonaise
- 1 theelepel kerriepoeder
- 200 gram kipfilet
- 1 bouillonblokje
- 1 Galia meloen
- gezouten cashewnoten
- peper
- zout
- sla voor decoratie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Kip kerrie met meloen
- Allergieen informatie