Allergie informatie: Kippensalade met mais en eieren
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gaar kippenvlees in kleine stukjes
- 4 eieren
- 1 blikje asperges
- 1 blikje mais
- 2 augurken (zoetzuur) in stukjes gesneden
- peterselie
- bieslook
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel honing
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Kippensalade met mais en eieren
- Allergieen informatie