Allergie informatie: Kippensalade met selderij en rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram gaar kippenvlees
- 1 potje selderijsalade naturel
- 50 gram rozijnen
- 3 schijven ananas
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels yoghurt
- 0,5 eetlepel gembersiroop
- peper of cayennepeper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Kippensalade met selderij en rozijnen
- Allergieen informatie