Allergie informatie: Kipsalade met curry-yoghurtdressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 liter kippenbouillon (zelfgemaakt of van tablet)
- 125 gram kipfilet
- 2 deciliter yoghurt
- 2 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepels mayonaise
- 0,5 eetlepel milde currypasta
- 1 theelepel vloeibare honing
- zout
- peper
- 100 gram witte druiven
- 2 stengels bleekselderij, in smalle boogjes gesneden
- 1 zoetzure appel, geschild en in stukjes
- 50 gram gemengde sla
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Kipsalade met curry-yoghurtdressing
- Allergieen informatie