Allergie informatie: "Magere" pasta met zalm en asperges
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram volkoren macaroni
- 2,5 eetlepels Italiaanse sladressing
- 250 gram asperges (vers of uit de diepvries)
- 1 grote rode paprika
- 0,5 ui
- 200 gram gekookte zalm zonder vel
- 1 eetlepel worcestersaus
- 125 gram magere cottage cheese
- 2 eetlepels verse citroensap
- 2-3 scheutjes tabasco
- 1-2 eetlepels verse dille
- 15 kerstomaten
- 5 pruimtomaten
- 1 komkommer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- "magere" pasta met zalm en asperges
- Allergieen informatie