Allergie informatie: Rijstsalade met kip en walnoten
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram meergranenrijst
- 240 gram kipfilet
- peper en zout
- 8 lente-uitjes
- 70 gram walnoten (gepeld)
- 40 gram boter
- 6 eetlepels gesnipperde bladpeterselie
- 3 -4 eetlepels citroensap
- 3-4 eetlepels walnotenolie
- 4 eetlepels zure room
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Rijstsalade met kip en walnoten
- Allergieen informatie