Allergie informatie: Salade met avocado, spinazie en doperwten
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram verse spinazie, in reepjes
- 1 avocado, in blokjes
- 200 gram doperwten, vers of ontdooid
- 1 eetlepel dragon azijn
- 0,5 theelepel ahornsiroop
- 1 teentje knoflook, geperst
- zwarte peper en zeezout naar smaak
- 2 eetlepels tarwekiemolie
- bosje waterkers, gehakt
- 1 eetlepel pompoenpitten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salade met avocado, spinazie en doperwten
- Allergieen informatie