Allergie informatie: Salade van geroosterde aardappels voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo aardappels
- 2 theelepels paprikapoeder
- zout
- peper
- 100 milliliter + 8 eetlepels olie
- 3-4 rode paprika's
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode pepers
- 4 lente-uitjes
- 2 bosjes peterselie
- 6 takjes tijm
- 6 eetlepels witte wijnazijn
- suiker
- 400 milliliter volle yoghurt
Meer Recepten
- Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Salade van geroosterde aardappels voor buffet
- Allergieen informatie