Allergie informatie: Witlofsalade met roquefort en druiven voor 1 peroon
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,2 theelepel mosterd
- 2 theelepels azijn
- 2 eetlepels olie
- 2 stronkjes witlof
- 2 handjesvol druiven of rozijnen
- ca. 50 gram roquefort of ander schimmelkaas
- zout en peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Witlofsalade met roquefort en druiven voor 1 peroon
- Allergieen informatie