Allergie informatie: Wortel-pecannotensalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram wortels, geraspt
- 90 gram rozijnen
- 6-8 halve pecannoten, in stukjes
- 1 krop romeinse sla
- voor de dressing:
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels hazelnoot- of walnootolie
- 1 eetlepel citroensap
- zout
- peper
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Gamba's op Griekse wijze
Met gamba, wortel, paprika uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vis en schaaldieren - leslie - Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds - Gemengde salade
Met lollo rosso, rode ui en wortel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tagine kabeljauw met groenten
Met kabeljauw, knoflook en aardappelen paprika uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - amber
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Wortel-pecannotensalade
- Allergieen informatie