Allergie informatie: Afrikaanse pindasoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 middelgrote uien, gehakt
- 2 grote rode paprika's, in stukjes
- 4 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 fles (700 gram passata (tomatensaus)
- 2 liter groentebouillon
- 0,25 theelepel zwarte peper
- 0,25 theelepel chilipoeder (eventueel)
- 170 gram pindakaas met stukjes
- 85 gram ongekookte zilvervliesrijst
Meer Recepten
- Zuid-Afrikaanse Bobotie a la Willemieke
Met rundergehakt, lichtzure appel en chicken tonight kerrie uit Zuid-afrika
2 porties - 20 minuten
Stoofschotels - willemieke1985 - Afrikaanse kip
Met kipfilet, zonnebloemolie en tutti frutti uit Kenia
4 porties - 20 minuten
Hoofdgerechten - Askie - Afrikaanse kip
Met kip, tutti frutti en blanke amandelen uit Zuid-afrika
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Pindasoep
Met kippensoep, pindakaas en prei uit Nederland
6 porties - 20 minuten
Soepen - bontespecht - De Kaasfondue
Met kaas, wijn en kirsch uit Zwitserland
2 porties - 20 minuten
Fondue - stokpopje1
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Afrikaanse pindasoep
- Allergieen informatie