Allergie informatie: Asperge-roomsoep met sjalotjes en kervel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo groene asperges
- 2 eetlepels boter
- 3 sjalotjes
- 1 eetlepel kervel
- 4 takjes kervel
- 0,75 liter groentebouillon van 1 tablet
- 150 milliliter creme fraiche
- limoensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Asperge-roomsoep met sjalotjes en kervel
- Allergieen informatie