Allergie informatie: Basis visbouillon
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram stukjes vis (tong, tarbot, kabeljauw)
- 1 ui
- 1 laurierblad
- 4 takjes peterselie
- 2 takjes bladselderij
- 1 deciliter witte wijn
- peper
- zout
Meer Recepten
- Basis kruidenmix
Met cajunkruiden, paprikapoeder en koriander uit Verenigde Staten
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - tobkok - Basis recept tomatensaus
Met tomaten, knoflook en uitje uit Italie
4 porties - 30 minuten
Pastagerechten - sajori - Basis bouillon
Met mergpijp, knolselderij en citroensap uit Nederland
4 porties - 2 uur
Soepen - wullum - Visbouillon
Met vis, ui en wortel uit Nederland
4 porties - 1 uur
Sauzen en marinades - keesgroen - Kerrie-preisoep
Met prei, sjalotjes en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Soepen - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Basis visbouillon
- Allergieen informatie