Allergie informatie: Borsjtsj (Russische rodebietensoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 gekookte rode bieten
- 1,5 liter runderbouillon
- 350 gram rundstoofvlees (blokjes 2x2 cm)
- 2 geschilde rapen (blokjes 1x1 cm)
- 1 geschilde aardappel (blokjes 1x1 cm)
- 1/8 kleine savooiekool (repen van 5 mm)
- kruidentuil (4 peterseliestengels, 2 takken tijm en 2 blaadjes laurier samengebonden)
- scheut rodewijn azijn
- peper
- zout
- (eventueel) zure room
Meer Recepten
- Russische lams-shaslick
Met lamsvlees, ui en knoflook uit Rusland
4 porties - 12 uur en 25 minuten
Vlees - azuro - Russische salade
Met aardappel, sperziebonen en mayonaise uit Rusland
4 porties - 30 minuten
Salades - keukenwonder - Russische vleesschotel
Met bieten, varkensvlees en schouderham uit Rusland
4 porties - 15 minuten
Stoofschotels - kidafo - Russische zuurkool
Met zuurkool, kaas en komkommer uit Rusland
4 porties - 1 uur
Ovenschotels - remko - Russische salade met kabeljauwfilet
Met kabeljauw, aardappel en appel uit Rusland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - mika1988
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Borsjtsj (russische rodebietensoep)
- Allergieen informatie