Allergie informatie: Curry pompoensoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 1,2 liter kippenbouillon
- 1 kg pompoen, in stukjes
- 2 tomaten,,ontveld en in stukjes of tomatensap
- 15 gram roomboter en/of olie (plantaardig)
- 2 theelepels massala of kerry
- 1 mespunt komijn
- 2 theelepels gembersiroop of suiker
- 1 of 2 teentjes knoflook
- 1 stukje gemberwortel, klein gesneden
- 1 of meer chili pepertjes vers of gedroogd en fijn gehakt
- peper en zout
- 1 blikje kokosmelk
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Alu mattar sukha (droge curry met aardappelen en erwtjes)
Met aardappels, doperwten en garam masala uit India
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - jaccor - Beef curry
Met biefstuk, currypoeder en kerriepoeder uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Vlees - harwoon
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Curry pompoensoep
- Allergieen informatie