Allergie informatie: Eet-maar-mee soep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 literpak tomatensap
- 1 liter water
- 1 pot kippenbouillon met kippenvlees (evt. extra kipfilet)
- 2 bouillontabletten
- 1 theelepel sambal (of naar smaak)
- knoflook (naar smaak)
- scheut worcestersauce
- scheut tabasco
- 1 pot appelmoes
- ringetjes prei
- (zout)
- peper
- scheut koffieroom
- scheut gembersiroop
- evt. nog champignons of soepgroente
Meer Recepten
- Witte kool stamppot
Met witte kool, gehakt en aardappelen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Stamppotten - bargeera - Champignons-tauge soep
Met champignonsoep, tauge en ham uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Soepen - avdwijngaard - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Telor Masak Bali dan Santen
Met ei en sante uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Eiergerechten - 34533 - Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Eet-maar-mee soep
- Allergieen informatie