Allergie informatie: Gebonden soep van zalm en rozemarijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram water
- 1 visbouillonblokjes
- 1 eetlepel rode pesto
- 50 gram verse zalmfilet
- 1 eetlepel bloem
- 1 takje rozemarijn
- zout
- peper
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Gebonden soep van zalm en rozemarijn
- Allergieen informatie