Allergie informatie: Italiaanse tomatenroomsoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 60 gram ongezouten boter
- 1 grote ui, fijngesnipperd
- 900 gram Italiaanse pruimtomaten, ontveld en in grove stukken
- 6 deciliter groentenbouillon
- snufje zuiveringszout
- 225 gram droge fusilli
- 1 eetlepel fijne kristalsuiker
- 1,5 deciliter room
- zout en peper
- verse basilicumblaadjes, om te garneren
- diepvriescroutons om erbij te serveren
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Italiaanse tomatenroomsoep
- Allergieen informatie