Allergie informatie: Laksa penang
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram kippenpoten
- 100 gram laksa (kokos-curry noodles)
- 1/2 liter kippenbouillon
- 150 gram grote garnalen
- 1 stuks grote prei, in stukjes van 2 cm
- 50 gram taugeh
- 8 stuks shii-take, geweekt en in reepjes
- 2 stelen bleekselderij, in stukjes
- 3 eetlepels fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 stuks daon salam
- 1 stuks daon djeroekpoeroet
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel djinten
- 2 theelepels sambal trassi
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel koenjit
- 2 eetlepels assemwater
- 1 eetlepel dunne ketjap
- 1/6 blok santen
- 1/2 theelepel ve-tsin
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Soto Ajam 2
Met kip, koenjit, djahe uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - 34533 - Kaldoe djawa (licht groentesoep)
Met runderpoulet, selderij en garnalen uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Babi cau pudak (gekruid varkensvlees)
Met hamlappen, laksa en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Laksa penang
- Allergieen informatie