Allergie informatie: Licht gebonden vissoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 winterpenen
- 2 uien
- ± 350 gram zalm met vel voor de bouillon
- 500 milliliter visfond
- 150 gram zalm
- 150 gram rode poon
- 100 gram boter
- 75 gram bloem
- 1 glas droge witte wijn
- 1 eetlepel olijfolie
- 500 milliliter water
- verse dille
- 2 of 3 visbouillon blokjes
- peper
- zout
- 50 milliliter slagroom
Meer Recepten
- Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Cosmopolitan
Met wodka, cointreau en cranberrysap uit Verenigde Staten
1 portie - 5 minuten
Cocktails - sacha - Empal daging (licht gekruid rundvlees)
Met sukadelappen, knoflook en laos uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - jaccor - Ikan Bakar (licht mildgekruide tonijn)
Met tonijn, citroen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Licht gebonden vissoep
- Allergieen informatie