Allergie informatie: Linzensoep met sherry en eendenbortsfilet
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rode linzen
- 500 gram groene linzen
- 3 liter kippenbouillon
- 5 draadjes saffraan
- 1 ui
- 1 prei
- 0,5 liter slagroom
- 1 eendenborst
- 1 deciliter medium sherry
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Linzensoep met sherry en eendenbortsfilet
- Allergieen informatie