Allergie informatie: Mosterdsoep met bier
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram boter
- 60 gram bloem
- 1 liter kippenbouillon
- 1/2 flesje "zoet" bier (oud bruin, bokbier of trapistenbier)
- 2-3 eetlepels grove mosterd
- 1 eetlepel honing
- 1 prei, in kleine ringen gesneden
- 100 gram gerookte spekreepjes
- créme fraiche (hoeveelheid naar smaak)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Mosterdsoep met bier
- Allergieen informatie