Allergie informatie: Mosterdsoep met uitgebakken spekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 900 cc kippenbouillon
- 300 + 50 centiliter room
- 3 eetlepels mosterd
- 60 gram bloem
- 50 gram boter
- 1 grote ui
- 100 gram spek of pancetta
- bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Mosterdsoep met uitgebakken spekjes
- Allergieen informatie