Allergie informatie: Piendang Ajam 1
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks kip, in stukken
- 1/2 liter water
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 eetlepel assemwater
- 2 stuks lombok, in ringetjes
- 1 theelepel laos
- 1/2 theelepel sereh
- zout naar behoefte
- boter
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Piendang ajam 1
- Allergieen informatie