Allergie informatie: Pittige Gazpacho
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram (4 royale sneden) verkruimeld brood in 400 milliliter water
- 2 sjalotjes, fijngesnipperd
- 1 rode paprika, in stukjes gesneden
- 1 kleine komkommer, geschild en in stukjes gesneden
- 2 teentjes knoflook, fijngesnipperd
- 5 grote, rijpe en ontvelde tomaten
- scheut rode wijnazijn
- 1 rood pepertje, ontdaan van zaadlijst en pitjes, fijngesneden
- creme fraiche
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Pittige gazpacho
- Allergieen informatie