Allergie informatie: Pompoen soep met cantharellen
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram boter
- 500 gram geschilde pompoen
- 1/2 liter paddenstoelenbouillon of kippenbouillon van tablet
- 1 ui
- zout & peper
- 1 deciliter melk
- 200 gram cantharellen
- 75 gram bacon
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepel kleingeknipte bieslook
- 4 eetlepel room
- kervel
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Pompoen soep met cantharellen
- Allergieen informatie