Allergie informatie: Provençaalse vissoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram diverse soorten zeevis
- 200 gram garnalen en zeevruchten
- 100 gram tagliatelle
- 2 uien
- 5 knoflookteentjes
- 2 stengels prei
- 2 tomaten
- 2 bolletjes venkel
- 4 deciliter droge witte wijn
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 takje verse tijm
- 2 laurierblaadjes
- 4 saffraandraadjes
- zout
- versgemalen peper
Meer Recepten
- Geconfijte zalm
Met zalm, peper en provencaalse kruiden uit Italie
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Soto Ikan (Vissoep)
Met kabeljauwfilet, tomaten en salamblad uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Soepen - jaccor - Provencaalse-Hamburger
Met rundergehakt, ui en tijm uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Snacks - 34533 - Provencaalse mosselen
Met mosselen, ui en kruidenboter uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - hendriks37 - Vissoep
Met witvis, ui en wortel uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Maaltijdsoepen - harwoon
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Provençaalse vissoep
- Allergieen informatie