Allergie informatie: Provencaalse vissoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram vis naar keuze
- 4 perziken of 1 blik perziken
- 400 milliliter kokosmelk
- 1 eetlepel kerrie
- 1 theelepel gemberpoeder of een stukje verse gember
Meer Recepten
- Geconfijte zalm
Met zalm, peper en provencaalse kruiden uit Italie
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Soto Ikan (Vissoep)
Met kabeljauwfilet, tomaten en salamblad uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Soepen - jaccor - Provencaalse-Hamburger
Met rundergehakt, ui en tijm uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Snacks - 34533 - Provencaalse mosselen
Met mosselen, ui en kruidenboter uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Voorgerechten - hendriks37 - Vissoep
Met witvis, ui en wortel uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Maaltijdsoepen - harwoon
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Provencaalse vissoep
- Allergieen informatie