Allergie informatie: Rode Linzensoep
Terug naar het receptIngrediënten
- ui
- stukje gemberwortel
- 2 tenen knoflook
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 eetlepel rode curry paste
- gemalen komijn (djinten)
- gemalen koriander (ketoembar)
- 250 gram rode linzen
- 1,25 liter groente- of kippenbouillon
- enkele takjes koriander of peterselie
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Rode linzensoep
- Allergieen informatie