Allergie informatie: Romige aspergesoep met bieslook en gerookte zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- klontje boter
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 prei (alleen het wit)schoongemaakt en in ringen gesneden
- 1 grote aardappel, geschild en in plakjes gesneden
- 2 potten witte asperges (à 330 gram) uitgelekt en in stukken gesneden
- of groene asperges uit blik
- 100 milliliter slagroom
- zout
- peper
- klein bosje bieslook, fijngesneden
- 100 gram gerookte zalm, in reepjes gesneden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Romige aspergesoep met bieslook en gerookte zalm
- Allergieen informatie